Site Overlay

Konjske trke

Najbolji kladioničarski sajtovi za trke konja

Konjičke trke su mnogo vremena smatrane za elitizam i sport koji je tu samo za bogate. Međutim kako vreme odmiče, taj pogled se menja, i jasno je da generalno konjički sport postaje sve pristupačniji širokim narodnim masama. Isto tako, klađenje na trke je počelo da zauzima sve veći i veći procenat na tržištu.

Sad nekom kod nas u Srbiji je to malo nelogično otkud ikome potreba da se kladi na konjičke trke, ali na zapadu je to itekako popularno. I to ne popularno kao kod nas trke pasa itd., već je to nešto što ima dugu tradiciju i zadire u neke druge aspekte društvenog života jednog prosečnog Engleza na primer. Koliko puta ste pročitali da su poznate zvezde u Velikoj Britaniji ne propuštaju trke i da imaju posebna mesta na hipodromima, gde provode vikende kada nemaju utakmica.

Polako ali sigurno se i u Srbiji popularnost ovog sporta uvećava i mi već možemo videti u ponudi mnogih naših kladionica konjičke trke. Imamo i kladionice kao što je 1xbet koji se već bave ovom temom i proučavaju strane sajtove, pokušavajući da ukače sve šta im je potrebno da bi zaradili koji dinar, ili pak evro.

U …

Kladionice najbolje šanse

Kladionice koje imaju najbolje kvote u svojoj ponudi

Koje kladionice, tj. na kojim sajtovima možemo naći najbolje kvote je jedno od najčešćih pitanja svakog kladioničara. Nekom laiku bi se možda učinilo da je ovo pitanja suvislo i da je jedino što je bitno da se pogode tipovi, to u praksi baš i nije tako. Mala razlika u koeficijentima na tiketu, može imati ogromne posledice. Daćemo Vam i konkretan primer.

Imate utakmicu Zenit – Dinamo Moskva, i kvota na pobedu Zenita je 2 u kladionici A, a 2.1 u kladionici B. Sada kada ovako gledamo to i nije neka razlika prevelika, 10 dinara na ulog od 100. Ali šta ako imamo četiri meča sa istom situacijom i njih stavimo na tiket. Tiket kladionice A bi imao koeficijent 16, a kladionice B 19.44. Tu već razlika i nije tako zanemarljiva, tiket B je za bezmalo 25% veći od tiketa A.

Zbog ovakvih slučajeva se mora voditi računa ovoj tematici. Male razlike u zbiru daju ogromnu veličinu.

Radićemo u prvom delu naše tržište i portale naših kladionica, a u drugom strane brendove.

PinnBet

logotip pinnbet - sporske kladionice

Što se kvota generalno tiče mi moramo da napomenemo da su PinnBet kladionice najbolje u tom segmentu. Sve ukupno …

Kupite savete?

Kupovina kladioničarskih tipova i analiza – Gde i Kako

fudbalske strategije klađenja

Siguran dobitak je nešto što svi kladioničari žele i čemu teže. Nažalost to je poprilično teško izvesti u današnje vreme. Prema raznoraznim procenama i čak pojedinim istraživanjima, manje od 5% kladioničara su u plusu u njihovom odnosu sa kladionicom. To je jedan čovek od 20. Razlozi ovome su mnogi, od neadekvatnog odabira utakmica, pogrešne strategije do  želje pojedinca da odigra nerealan tiket i pokuša da ide na sreću.

Ovo i kombinacija mnogih drugih faktora rezultiraju u tome da se igrači u želji za poboljšanjem njihovog učinka okreću raznim vidovima pomoći – korišćenju statističkih alata, insajderskim informacijama, podacima iz novina itd. Ipak postoje i oni koji su spremni da plaćaju predloge tipova za koje misle da im mogu donetu zaradu.

Upravo je to i tema ovog članka. Prodaja tipova i analiza je u poslednjih par godina kod nas dostigla neslućene razmere. Vi imate sada bezbroj naloga na socijalnim mrežama, sajtova, SMS servisa itd. koji nude tipove u zamenu za određenu svotu novca. I ne samo to, imate usko profilisane prodavce koji su se opredelili za jedan sport ili pak za jednu igru.

Isto tako imate one koji vrše prodaju na dnevnom nivou

Besplatni saveti – velike šanse

Gde naći besplatne kladioničarske tipove sa visokim kvotama?

Čvrsto verujemo da postoje ljudi koji isključivo igraju kladionicu da bi napravili milionski dobitak. Ili pak oni koji jure, neko bi rekao, nerealne kvote. Pa šta su to u stvari nerealne kvote i da li one zaista postoje? Mnogi bi rekli da visoke  kvote u suštini predstavljaju ishode čije su šanse za ostvarivanje niske. To Vam je na primer kada Liverpul igra sa nekim četvrtoligašem kup i kvota na pobedu autsajdera je 20. No, kroz istoriju smo viđali svakojake senzacije.

Savjeti za klađenje s velikim koeficijentom

Ipak, visoke kvote ne moraju da budu samo kod  fikseva, imamo ih i kod golova ili fjučersa. Kod efikasnosti je učestalost prolaza viša, jer se ipak češće viđamo raspucavanje dve ekipe nego eliminaciju ili poraz favorita. Visoke kvote imamo i kod predviđanja pobednika nekog turnira, ili takmičenja. Tu se najčešće i dešava da se one ostvare.

Moramo da napomenemo da se pod visoke kvote ne računaju samo one koje idu preko 20 i slično. Za prosečnog kladioničara, kvota 5 je enormno velika. A tu su već brojevi mnogo više naklonjeni nego kod onih gde je 25.

Postoje različite strategije u ovoj oblasti, koje podrazumevaju forsiranje visokih koeficijenata, i možemo Vam reći da …

Autorsko pravo © 2024 . Sva prava zadržana